Web 2.0 Linkbuilding pakket

Geef je website een boost om je posities in google te verbeteren.

30+ Web2.0 Backlinks - Tier 1 & Tier 2 - 3

Geef je website en webwinkel een enorme rankingsboost met deze webbooster. Incl. 500 woorden uniek geschreven artikel.

€147,-

Excl 21% BTW

5/5

Geef je website een webboost!

Linkbuilding met ongeveer 30+ web 2.0 blogs ondersteund met Tier 2 en Tier 3 wiki’s, .EDU, Authority sites, PDF upload blogs, Social Bookmarking, Forumblogs en Url Shorteners. Web 2.0 onder andere WordPress.com, Tumblr, Evernote, Disqus, Goodreads en vele ander web 2.0 blogs met hoge DA.

Alle url’s worden gecrawled en web 2.0 blogs gaan nog een keer extra in onze indexer.
Webboost is inclusief 500 woorden artikel.

Hoe werkt het?

Web 2.0 websites zijn websites waarbij de bezoekers zelf een bijdrage mogen leveren aan de inhoud van de website. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk de social media websites, maar bijvoorbeeld ook Wikipedia is een web 2.0 website. Als gebruiker mag je op deze websites een profiel aanmaken, en in zo’n profiel is altijd ruimte voor een backlink.

Wij maken op een aantal sterke websites waar uw klant nog niet actief is een profiel voor uw klant aan. We vullen vervolgens de besdrijfsgevens in, inclusief URL en maken de vormgeving in orde.

Link Building gaat niet meer over het handmatig vragen aan andere webmasters om links met je uit te wisselen.

Je zou andere mensen op je blog of je sociale media-accounts linken en ze zouden meestal een wederkerigheid doen door jou en je inhoud te linken en te promoten, maar zonder het 1-op-1 ruilaspect.

Het grootste deel van moderne linkbuilding gaat over het daadwerkelijk laten linken van mensen naar jou op hun blogs en social media-accounts. Je wilt dat likes en tweets populair worden, zodat je wordt gelinkt als bijproduct van die populariteit.

Ook links naar sociale media hebben in sommige gevallen een direct positief effect op de rankings van zoekmachines. Ze worden gebruikt als zogenaamde sociale signalen en merkvermeldingen, zelfs wanneer een link het “nofollow” -attribuut gebruikt om de link onzichtbaar te maken.

Kortom, het gaat erom dat uw inhoud populair wordt op sociale mediasites

– wat inmiddels de meer gebruikelijke term is voor Web 2.0 – om directe en indirecte voordelen op Google te krijgen. Natuurlijk krijg je ook direct merkherkenning, traffic en sales van social media.

Helaas begrijpen sommige mensen nog steeds het hele sociale media-ding verkeerd en SPAM ze ze door automatisch of handmatig links in te voegen op door gebruikers gegenereerde inhoud-platforms zonder enige waarde toe te voegen om Google te misleiden. Google straft zulke mensen vaak.

Diensten

Bekijk wat wij voor je kunnen beteken door naar de FAQ te gaan of contact op te nemen via de chat of mail:

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact